Lasergamen reserveren
Meest realistische lasergame ervaring Maatschappelijke instanties
Events
0

Maatschappelijke instanties

Schooluitjes,sportverenigingen en maatschappelijke instanties jongerenwerk.

Wilt u voor voor één schoolklas, meerdere klassen, de docenten, een klassenuitje , teamuitjes of een kennismakingsdag organiseren?

Het team van Lasergame Outdoor heeft een ruime ervaring met verschillende doelgroepen en maatschappelijke instanties. De activiteiten van Lasergame Outdoor staan garant voor spectaculariteit, teambuilding en een hoge fun factor!

Voor scholen, sportverenigingen en maatschappelijke instanties maken wij afhankelijk van het aantal deelnemers en natuurlijk het budget altijd een programma op maat met betrekking op projectprijzen.

De activiteiten kunnen bestaan uit onze verschillende lasergame arrangementen of populaire activiteiten als blokarten, powerkiten, discgolfboogschieten, GPS Challange, beachvollebal toernooien of een beach challange op maat.

Teamuitjes sportverenigingen:
Wilt u samen met uw teamgenoten genieten van spectaculaire en sportieve activiteiten? Of wilt u als trainer uw sportteam een boost geven op het teambuilding aspect? Of toch liever de vrijwilligers in het zonnetje zetten? Kies dan voor één van de activiteiten van Lasergame Outdoor.

Maatschappelijke instanties jongerenwerk:
Het team van Lasergame Outdoor levert al jaren een positieve bijdrage aan de maatschappij en heeft een ruime ervaring op het gebied van spectaculaire activiteiten voor maatschappelijke jongerenwerk.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u direct contact met ons opnemen:

Alejandro Vinas Rocha: Tel (0)31 618 48 49 85

Martin Sturk: Tel (0) 31 618 48 49 86

Of stuur een vrijblijvende email naar; info@lasergameoutdoor.nl

 

Tags: , , , , , , ,
Back to Top ↑
Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer(verplicht)

Uw voorkeursdatum

Uw bericht