Lasergamen reserveren
Meest realistische lasergame ervaring Boogschieten

Boogschieten

Bekroon jezelf tot Robin Hood bij Lasergame Outdoor

Schuilt er in u ook een Robin Hood of een Willem Tell?

Na een korte kennismaking met het materiaal , de omgeving en de veiligheid wordt de techniek van het boogschieten besproken. Nadat een ieder kennis heeft genomen is het de beurt om een aantal oefenpijlen te gaan schieten!

Wie kan het beste zijn of haar zenuwen in bedwang houden. Echte bogen en echte echte pijlen wachten op uw scherpschuttersoog.

De instructeurs lopen rond en geven aanwijzingen met betrekking op de schiethouding, het aanspannen van de pees, en het doelgericht schieten zodat de techniek van de schutters snel zal verbeteren.

Boogschieten is een activiteit die u zeker niet elke dag doet maar zal door handige aanwijzingen en tips van onze ervaren instructeurs snel in techniek verbeteren. Nadat er een aantal pijlen de target hebben bereikt krijgt men steeds meer vertrouwen over de houding en het hanteren van de handboog.                 Bekroon jezelf tot Robin Hood bij Lasergame Outdoor

Na de oefensessies worden er onderling verschillende competities gehouden. Eerst worden er teams samengesteld die het tegen elkaar op gaan nemen. Ieder team schiet een vooraf afgesproken aantal pijlen. Het team dat hierbij het meest aantal punten weet te scoren is de winnaar!

Nadat de teams revanche hebben mogen nemen zal er gekeken worden wie de Robin Hood of de Willem Tell van de groep is!

Iedere deelnemer schiet nu een aantal pijlen en zet zo zijn eigen score neer. De deelnemer met het hoogst aantal punten wordt bekroond tot de Robin Hood van de groep!

Locaties:
Door onze verplaatsbare targets is het mogelijk een workshop boogschieten op een door u gekozen binnen- of buitenlocatie aan te bieden.                                              Bekroon jezelf tot Robin Hood bij Lasergame Outdoor

Voor wie?
De workshop boogschieten is voor iedereen toegankelijk en erg leuk om met collega’s, uw zakelijke relaties en/ of vrienden aan deel te nemen.

Combinatie mogelijkheden:
Een boogschiet workshop is perfect te combineren met  tal van andere activiteiten denkend aan het populaire outdoor lasergame, powerboat varen en blokarten. Verder zijn er natuurlijk nog tal van andere activiteiten in combinatie mogelijk.


Back to Top ↑
Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer(verplicht)

Uw voorkeursdatum

Uw bericht