Blokarten

 

Blokarten of te wel strandzeilen.

Blokarten (ook wel strandzeilen genoemd) is over komen waaien uit Nieuw-Zeeland en staat garant voor actie en avontuur. Als u van strand, wind, adrenaline en snelheid houdt, is dit een sport voor u!
Blokarten is voor een ieder toegankelijk. Onder begeleiding van onze professionele instructeurs krijgt u een korte instructie en komen zaken als het remmen, sturen en het bepalen van je eigen snelheid allemaal aanbod.

Blokarten is makkelijk te leren, binnen no-time rijdt een ieder heen en weer over één van de breedste stukken strand van Nederland als een ervaren strandzeiler!

Bovendien maken wij gebruik van verschillende formaten zeilen, zodat het blokarten vanaf windkracht 3 tot aan windkracht 7 nog mogelijk is en niet aan spanning hoeft in te leveren!

De blokart staat bekend om zijn wendbaarheid en acceleratie. Door de uitgekiende constructie van de blokart is deze uitermate geschikt om grenzen van het mogelijke op te zoeken, zonder risico’s!

Blokarten bieden wij aan op het strand van IJmuiden aan Zee en Wijk aan Zee.

Combineer nu het populaire blokarten.

Blokarten is uitermate geschikt om te combineren met één van onze andere activiteiten. ’s Ochtends lekker actief bezig zijn door activiteiten denkend aan brandingraften, brandingkajakken of een van onze outdoor lasergames! Om vervolgens te genieten van een heerlijk lunchbuffet bij een van onze horecapartners gelegen aan het strand. ’s Middags stap je in de blokart om je even lekker te laten uitwaaien en de vrijheid van het buiten zijn te ervaren op één van de breedste stranden in Nederland. Het strand leent zich hierdoor uiterst geschikt voor spectaculaire activiteiten met een hoge fun-factor!

Om de dag compleet te maken kunt u er voor kiezen de dag af te sluiten bij een van onze horecapartners onder het genot van een drankje, bbq of  u kunt ervoor kiezen a la carte te dineren.

Blokarten is uitermate populair bij vrijgezellenuitjes en bedrijfsuitjes en perfect te combineren in een programma op maat.

 

Geef een antwoord