Lasergame Beverwijk

advertentie Lasergame Beverwijk Vuurlinie

Lasergame  Beverwijk

Lasergame Outdoor is powered bij Eventmaker een full service evenementenbureau dat gehuisvestigd zit in Beverwijk.

Gedreven door een passie voor beleving en sport verzorgt Lasergame Beverwijk graag verschillende lasergames, horecadiensten en aanvullende diensten tot een geslaagd evenement.

Betreedt samen met onze professionele instructeurs met een ruime ervaring in de evenementenbranche onze verschillende vuurlinies.  Door onze High Tech laserguns ervaart u een compleet nieuwe beleving van lasergames!

De tijden van het lasergame in vaste indoor en/of outdoor locaties met knipperlichten, neonlampen en vaste speelterreinen ligt ver achter ons.  De techniek van het lasergame-apparatuur heeft een revolutie meegemaakt net als de invloed van computergames als Call of Duty, Battlefield en Counterstrike.

Wij verzorgen in samenspraak en op basis van toegankelijkheid op iedere denkbare locatie in Nederland verschillende vuurlinies waarin de deelnemers het tegen elkaar op kunnen nemen met de verschillende lasergame speltypes.

Één van onze top locaties ligt gelegen in IJmuiden aan Zee waar wij onze vuurlinie opstellen tussen een oude bunkerlinie dat gelijk zorgt voor een unieke beleving. Tevens spelen wij in deze vuurlinie exclusief in Nederland Lasergame by Night!

Verder verzorgen wij verschillende lasergames in een bosrijk gebied in Beverwijk en in bosrijke gebieden door heel Nederland.

Ook is het voor ons geen uitzondering om op sportverenigingen, in leegstaande gebouwen en kantoorruimte een onvergetelijke vuurlinie te creëren.

Waarom Lasergame Outdoor?

* De allernieuwste laserguns met de beste evenaring naar een Real Life Game Experience!
* Superrealistische spelomgeving(en)
* Op iedere locatie zowel indoor als outdoor te verzorgen
* Exclusief in Nederland Lasergame by Night!
* Geen harnas/camouflage outfits maar totale vrijheid van bewegingsmogelijkheden
* Verschillende lasergame speltypes bij ieder geboekt programma
* Lasergame outdoor staat voor beleving, fun, hoge kwaliteit en teamspirit.

Onze overige diensten:

* Verzorging van ontvangst met koffie/thee en appelgebak, lunchbuffet of barbecuebuffet mogelijk.
* Programma geheel op maat te verzorgen voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.
* Lasergames in combinatie mogelijk met spectaculaire activiteiten als blokarten/strandzeilen, powerboat varen/speedboot en tal van andere activiteiten tot een geslaagd evenement.

 

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven