Categorieën
Activiteiten lasergamen

Lasergame op locatie

Opzoek naar een spectaculaire activiteit binnen uw eigen bedrijf, sportvereniging, school, vriendengroep of evenement. De lasergames van lasergame outdoor lenen zich hier uitstekend voor!

Wij maken gebruik van een lasergame uitrusting dat speciaal voor buiten en binnen is ontwikkeld. Op ieder moment van de dag kunnen wij het lasergame voor jullie ten uitvoer brengen, of het  nu in de volle zonlicht is of in het donker.

Lasergame outdoor maakt gebruik van de nieuwste generatie lasergame uitrusting. De beleving die men kent van bekende computergames maakt u bij ons in het echt mee. De voordelen van onze uitrusting zijn; geheel draadloos, enkel een lasergun met headset, instelbaar op een maximaal bereik van wel 150 meter, lichtgewicht en makkelijk hanteerbaar.

Door onze reeds van ervaring in de evenementenbranche hebben wij met onze mobiele lasergames op locatie al op zeer spectaculaire locaties gespeeld denkend aan; leegstaande gebouwen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, supermarkten, en sportverenigingen wat een uiterst leuke, gezellige, aparte en unieke ervaring met zich meeneemt!

Inrichting en grootte van de lasergame locatie.

Lasergamen kunnen wij organiseren op iedere locatie, maar er moet natuurlijk wel genoeg ruimte ter beschikking zijn. De benodigde ruimte is afhankelijk van het aantal deelnemers dat tegelijkertijd actief zal zijn. Een gedeelte van een bosrijkgebied, sportzaal, sportlocatie, school of kantoorpand zijn al snel geschikt voor het aanbieden van lasergames. In overleg met de organisatie kunnen wij verschillende spelscenario’s ten uitvoer brengen op basis van de beschikbare ruimte.

Voor het lasergamen maken wij gebruik van obstakels en schuilmogelijkheden die de locatie zelf beschikt om zo het meest realistische spelbeeld te evenaren.  U kunt de speellocatie zelf verfraaien door kasten, tafels, pallets, containers, autobanden en dergelijke te plaatsen. Zolang er maar genoeg schuilmogelijkheden zijn voor de deelnemers!

Bent u benieuwd of uw locatie groot genoeg is?

Neem dan direct contact met ons op.

 

 

Geef een antwoord