Lasergamen reserveren
Meest realistische lasergame ervaring Lasergamen Amsterdam

Lasergamen Amsterdam

Lasergame Outdoor biedt de mogelijkheid om door heel Nederland te lasergamen. Lasergamen in en rondom Amsterdam is een fantastische beleving. Een bosrijk gebied, een leegstaand pand, sportvereniging of uw eigen kantoor lenen zich uitstekend voor een een Real Life Game Experience.

Het lasergamesysteem waar tijdens het lasergamen gebruik van wordt gemaakt is zowel buiten als binnen in te zetten zonder dat er aan spanning of beleving wordt ingeleverd.
Iedere deelnemer wordt voorzien van een headset en lasergun om optimale bewegingsvrijheid te creëren. De headset en lasergun staan door middel van infrarood met elkaar in verbinding en zorgen voor een “chield” verder kan de lasergun worden ingesteld op een bereik tot wel 150 meter om op scherp te schieten.

Beleef nu tijdens de verschillende lasergames die door Lasergame Outdoor worden aangeboden de meest Realistische Game Experience!

Ga nu lasergamen op 20 minuten van Amsterdam in de historische overblijfselen van The Atlantic Wall en beleef een unieke ervaring.

Lasergamen 3.0 dat door Lasergame Outdoor wordt aangeboden in en rondom Amsterdam leent zich uitstekend voor;

* VRIJGEZELLENFEESTEN

* BEDRIJFSUITJES

* TEAMUITJES

* LASERGAME OP LOCATIE

* LASERGAME LOCATIES

* ARRANGEMENTEN MET HORECA.
Back to Top ↑
Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer(verplicht)

Uw voorkeursdatum

Uw bericht