Lasergamen reserveren
Meest realistische lasergame ervaring Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Wil je een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Dan ben je bij Lasergame Outdoor aan het juiste adres!

Het team van Lasergame Outdoor staat je graag bij om een vrijgezellenfeest samen te stellen met daarbij keuze uit een breed assortiment uitdagende activiteiten. Er bestaat een mogelijkheid om het vrijgezellenfeest helemaal tot in de puntjes samen te stellen , of één van de programma’s, activiteiten te kiezen.

Top vrijgezellenfeest programma’s:

Wij bieden onze activiteiten aan in IJmuiden aan Zee, hiervoor zijn een aantal redenen. Ten eerste bevindt u zich op één van de breedste stukken strand van Nederland wat ideaal is voor onze strandactiviteiten. Een andere reden is dat we in IJmuiden aan Zee niet afhankelijk zijn van het getijde wat het mogelijk maakt de hele dag door op elk tijdstip te komen blokarten!

vrijgezellenfeest powerboat varen by Lasergame OutdoorVrijgezellen acties bij Lasergame Outdoor

Outdoor lasergame is één van de leukste en spannendste activiteiten om te doen!

Tijdens het lasergame wordt er gebruik gemaakt van een professionele lasergame uitrusting die o.a. bestaat uit een lasergun met een bereik van 150 meter! Ga nu de strijd aan met je vrienden en zorg door middel van samenwerken voor ontspanning en plezier tijdens het vrijgezellenfeest. Tevens heeft lasergame een hoog adrenaline gehalte en is het voor iedereen op zijn/haar eigen niveau uit te oefenen.

Lasergame vrijgezellenfeest senario’s:

RAMBO:Lasergame Outdoor vrijgezellenfeest Rambo Tijdens deze spelvariatie wordt er een speler als “Rambo” aangeduid. Als Rambo krijg je extra opties zoals meer levens, en oneindig munitie. Het doel van het spel is dat de andere spelers Rambo uitschakelen! Deze spelvariant is zeer geschikt voor  vrijgezellenfeesten waarbij de voorkeur van “Rambo” naar de vrijgezel uitgaat.

The Jagermeister Challange:
Tijdens deze spelvariatie wordt de strijdt aangegaan door verschillende spelsenario’s denkend aan, team death match, kill the VIP en een free for all game. Tijdens deze senario’s zijn er voor iedere deelnemer “shotjes” te verdienen.
Ga je voor of achteruit het speelveld af???

Schieten jullie de Jagermeister uit het spel vandaan, of blijft de Jagermeister alleen over!?Jagermeister Challange vrijgezellenfeest Lasergame Outdoor

Heb je zelf ludieke ideeën? Schroom niet om je idee bij ons neer te leggen! Het team van Eventmaker staat je hierin graag bij.

Stuur ons een vrijblijvende email en wij regelen het voor je!

 

 


Back to Top ↑
Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer(verplicht)

Uw voorkeursdatum

Uw bericht