Spelvormen

Lasergamen bij Lasergame Outdoor staat garant voor de meest realistische spelbeleving! Tijdens het lasergamen speelt u meerdere rondes en zetten wij meerdere scenario’s in die nog eens extra op sfeer en het ‘real life gaming’ inzetten.

Hieronder vindt u een korte beschrijving van de meest populaire spelvormen die u tegen komt bij een lasergame arrangement. Afhankelijk van de samenstelling van de groep, het thema van het evenement en de tijdsduur zal worden bepaald welke scenario’s het beste aansluiten bij uw uitje!

Uiteraard bent u vrij om voorkeuren aan te geven zodat wij daarop kunnen inspelen.

 

ffa

Free for All.

De term “free for all” spreekt voor zich, je kunt geen beroep meer doen op andere spelers maar zal nu zelf de strijd aan moeten gaan met je tegenstanders. Degene die als laatste overblijft -last man standing- is de winnaar.

 

 

Lasergame team death match

Team Death Match.

Twee teams gaan de strijd met elkaar aan, het team dat het voor elkaar krijgt het andere team uit te schakelen is de winnaar.

 

 

vip

Kill the VIP.

Van elk team wordt een captain aangesteld. Deze wordt herkenbaar gemaakt. Het team dat als eerste de captain van de tegenstander heeft uitgeschakeld is de winnaar.

 

 

Rambo Lasergame spelvormRAMBO.

Tijdens deze spelvariatie wordt er een speler als “Rambo” aangeduid. Als Rambo krijg je extra opties zoals meer levens, en oneindig munitie. Het doel van het spel is dat de andere spelers Rambo uitschakelen! Deze spelvariant is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten waarbij de voorkeur van “Rambo” naar de werkgever of vrijgezel uitgaat.

 

dominationDomination

Het doel van de spelvariant domination is om alle controle punten in het speelveld over te nemen. Er zijn drie controle punten verspreidt over het speelveld die meestal te vinden zijn op de meest belangrijke punten. Bemachtig alle drie de controle punten en win the game!

 

Geef een antwoord