Categorieën
Activiteiten lasergamen

Outdoor Lasergame

Een bijzondere ervaring zijn de lasergame programma’s die door Lasergame Outdoor worden aangeboden. Bij het betreden van een van de vele locaties voel je de spanning door je lichaam gaan. Outdoor lasergamen is op alle denkbare locaties mogelijk. Dat is de kracht van Lasergame Outdoor. Wij maken uw evenement geheel op maat! Enkele mogelijkheden zijn lasergamen in een bos, op een verlaten strand, in de overblijfselen van the Atlantic Wall, een leegstaand pand of op andere een door u zelf gekozen locatie. Hierbij kunt u denken aan uw werkplek, dorp of sportvereniging. De lasergame mogelijkheden zijn enorm en uiterst uniek te noemen.

 

Ga nu de strijd aan met je collega’s, vrienden, familie of teamgenoten door middel van samenwerken en zorg voor ontspanning en plezier!

Outdoor lasergamen dat door Lasergame Outdoor wordt aangeboden heeft een hoog adrenaline gehalte en is voor iedereen op zijn/haar eigen niveau uit te oefenen.

Tijdens de verschillende spelscenario’s die worden aangeboden krijgt iedereen een hoop energie, enthousiasme en spelbeleving! Ben je sportief, minder sportief, jong of oud? Een ieder kan op zijn/haar manier het lasergamen beleven.

Outdoor lasergamen is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen of teambuildinguitjes van sportverenigingen.

Outdoor lasergame spelvormen

Tijdens het outdoor lasergame zullen er verschillende spelvarianten worden aangeboden. Dit is geheel afhankelijk van de daarvoor gekozen locatie en de wensen van de spelers.

Voor meer informatie kijkt u hiervoor op onze pagina spelvormen

Outdoor Lasergame uitrusting

U maakt tijdens het lasergamen gebruik van een professionele uitrusting die o.a. bestaat uit een lasergun met een bereik van 150 meter!

Daarbij heeft u optimale bewegingsvrijheid doordat u geen beperkingen van een harnas worden opgelegd.

 

NIEUW OUTDOOR LASERGAME BY NIGHT ALS ENIGE IN NEDERLAND!

Wilt u nog een stap verder?
Speel dan een lasergame by night! In de duinen, de bossen of een spookachtig leeg kantoorgebouw…

Lasergame Outdoor by Night   Lasergame Outdoor by Night exclusief in Nederland.

Geef een antwoord