Categorieën
Activiteiten Blokarten Lasergame Lasergame by night Nieuws

Lasergame Outdoor

 

Lasergame Outdoor als Real life gaming.

Lasergame Outdoor biedt een complete lasergame aan op iedere denkbare buiten of indoor-locatie al vanaf Euro 25,- p.p. !
Ren rond als geallieerden op de Atlantic Wall aan de Noordzeekust. Of over het terrein van uw sportclub of bedrijf! Dat geeft een heel andere kijk op de trainer of uw baas….

Lasergame Outdoor is een bedrijf met veel ervaring en is in staat iedere game aan te passen aan locatie en wensen. Zonder aan spanning in te leveren!

De uitrusting:
De uitrusting waar wij tijdens de lasergames gebruik van maken is speciaal ontwikkeld voor de buitenlucht en werken in volledig daglicht, waardoor het systeem zowel outdoor als indoor ingezet kan worden. De uitrusting is speciaal door het Amerikaanse leger ontwikkeld, waarbij je gebruik maakt van een losse headset en een professioneel laserwapen die met elkaar in connectie staan. Dit komt de “bewegingsvrijheid” tijdens het lasergame op verschillende locaties ten goede.

De lasergun kan geheel naar keuze worden ingesteld waarbij het bereik oploopt van 30 tot wel 150 meter! Verder geeft de lasergun tijdens de lasergames feedback naar de deelnemer door middel van verschillende geluiden en is het wapen van lichtgewicht en gemakkelijk te bedienen.

Het outdoor lasergame wapen:

Lasergame-wapen-Lasergame-Outdoor

 

Door middel van geluidssignalen geeft de lasergun u belangrijke informatie door wanneer:

  • u een tegenstander HIT;
  • u zelf onder vuur ligt;
  • uw moet reloaden.
  • uw munitie volledig op is en geen reload meer kunt gebruiken;
  • u bij uw laatste leven bent aangekomen;
  • uw spel is afgelopen en geen levens meer heeft.

De lasergun beschikt verder over een virtuele ‘granaatwerper’. Met deze extra functie kunt u meerdere tegenstanders tegelijk raken. Maar let wel op; friendly fire staat aan! Hierdoor kunt u ook uw eigen teamgenoten raken!

Geef een antwoord