Categorieën
Events lasergamen

Lasergamen

Lasergamen bij Lasergame Outdoor voor de meest realistische lasergame ervaring!

Lasergamen is een zeer bekend fenomeen in Nederland. Al jaren lang is kunt u met een futuristische uitrusting de strijd aangaan in catacombes van diverse indoor lasergame faciliteiten.

Lasergame Outdoor geeft lasergamen een nieuwe beleving! U speelt bij ons met moderne en echt aandoende laserwapens en dat ook nog eens op elke mogelijke locatie, binnen, maar juist ook buiten.

Lasergamen

Lasergamen bij Lasergame outdoor staat garant voor een ‘real life gaming experience’. U speelt op locaties die in het echte leven bestaan zoals de duinen, een bunkerlinie het bos, leegstaande panden of bij u op locatie. Daarnaast heeft u volledige bewegingsvrijheid. U krijgt namelijk alleen een lasergun en een hoofdband die draadloos met elkaar communiceren. Geen moeilijk passende primitieve harnassen meer die tijdens het spel in de weg zitten. Heeft u speciale wensen of een bijzondere gelegenheid dan kunnen wij tevens speciale scenario’s voor u op maat maken, waardoor lasergamen een perfect aansluitende activiteit is op het thema van uw evenement.

Lasergamen is fantastische teambuilding

Lasergame teambuildingTeambuilding is vaak een woord waar veel mensen even van terugdeinzen, en terecht. Veel trainingen zijn effectiever in het opwekken van slaaphormonen en stimuleren de samenwerking zeker niet op de werkvloer.

Lasergamen is in de eerste plaats Funbuilding. Het staat altijd voorop dat mensen plezier hebben op het evenement en daardoor makkelijker met elkaar communiceren. Daarbij komt dat wij het lasergame spel zo vormen dan samenwerking, overleg en luisteren zeer belangrijke thema’s vormen om tot een overwinning te komen.

Lasergamen is effectieve teambuilding en funbuiliding!

Lasergamen op maat

Outdoor lasergame verzorgt lasergamen op elke denkbare locatie. U kunt een bezoek brengen aan een van onze vaste locaties The Atlantic Wall, The Dunes of The Forest of wij komen naar uw locatie om het lasergamen uit te voeren.

Afhankelijk van de gewenste locatie, de groepsgrootte en het thema van uw evenement stemmen wij graag een programma geheel op uw wensen af.

Wilt u meer weten over het lasergamen vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan per telefoon, e-mail of via onze contact pagina

Geef een antwoord