Lasergamen reserveren
Meest realistische lasergame ervaring Lasergamen in de duinen

Lasergamen in de duinen

Lasergamen met het strand en de duinen als uitvalsbasis creëert een uiterst unieke locatie voor vrijgezellenfeesten, familie-uitjes en bedrijfsuitjes. De meters hoge duinen  zorgen voor perfecte schuilmogelijkheden en obstakels tijdens de verschillende spelscenario’s.

Wij creëren op basis van het aantal personen een uniek speelveld in de duinen van IJmuiden aan Zee dat tevens aan de breedste evenementenzone van Nederland grenst!

Dit zorgt ervoor dat je activiteiten als lasergamen in de duinen goed kunt combineren met activiteiten als het populaire blokarten, powerkiten, flyboarden, branding raften en branding kajakken.

Tijdens de activiteiten komt de frisse zeelucht je tegemoet zodat je even lekker kunt ontspannen en genieten van de inspirerende hoge duinen en het brede evenementenstrand.

Verder zijn onze horecapartners in IJmuiden aan Zee het gehele jaar open zodat u na een actief programma even heerlijk tot rust kunt komen onder het genot van een drankje, een barbecuebuffet of andere horecadiensten.

 

lasergame in de duinen teambuilding   lasergame in de duinen team
Back to Top ↑
Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer(verplicht)

Uw voorkeursdatum

Uw bericht