Lasergamen reserveren
Meest realistische lasergame ervaring lasergamen Haarlem

lasergamen Haarlem

Bent u opzoek naar een unieke lasergame ervaring in en rondom Haarlem? Dan bent u bij Lasergame Outdoor op het juiste adres.

Lasergame Outdoor biedt u de mogelijkheid om op ieder denkbare locatie in Nederland te lasergamen. In en rondom Haarlem lasergamen is een unieke ervaring. U kunt nu tijdens het lasergamen de strijdt aangaan met vrienden en collega’s
in bosrijke gebieden, op sportvereningen, in leegstaande panden, in uw eigen kantoorgebouw of ga nog een stap verder en speel Lasergame by Night in de overblijfselen van the Atlantic Wall op slechts 10 minuten rijden van Haarlem!

Beleef lasergamen 3.0 een superrealistische lasergame ervaring met uitdagende spelvormen. Het nieuwste lasergamesysteem zorgt voor volledige bewegingsvrijheid doordat het geheel draadloos is en u niet wordt benadeeld door een harnas. De lasergun is van lichtgewicht, makkelijk te bedienen en kan tot wel 150 meter nauwkeurig scherp schieten. Verder is het systeem zowel buiten als binnen in te zetten zonder het spel nadelig te beinvloeden of aan spanning en beleving in te leveren.

Lasergame Outdoor verzorgt tijdens het lasergamen verschillende spelvormen voor een optimale beleving van uw event. Verder biedt Lasergame Outdoor u de dienst om lasergame programma’s geheel op uw maat te creëren en aan te vullen met verschillende horecadiensten.

Lasergamen in the Atlantic Wall gelegen op slechts 10 minuten rijden vanuit Haarlem is uitgeroepen tot de meest realistische lasergame locatie van Nederland! Direct tussen de overblijfselen van een oude bunkerlinie laten wij u het lasergamen ervaren. Wilt u nog een stap verder gaan boek dan het lasergame arrangement Lasergame by Night op deze bijzondere en unieke locatie.

Lasergamen 3.0 dat door Lasergame Outdoor wordt aangeboden in en rondom Haarlem leent zich uitstekend voor;

* BEDRIJFSUITJES

* VRIJGEZELLENFEESTEN

* TEAMUITJES

* ARRANGEMENTEN MET HORECA

* LASERGAME OP LOCATIE

* LASERGAME LOCATIES
Back to Top ↑
Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer(verplicht)

Uw voorkeursdatum

Uw bericht