Lasergamen reserveren
Meest realistische lasergame ervaring lasergamen bedrijfsuitje

lasergamen bedrijfsuitje

Voor een onvergetelijk bedrijfsuitje bent u bij Lasergame Outdoor op het juiste adres. Het team van Lasergame Outdoor

staat dag en nacht voor u klaar en helpt uw graag een geheel evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Niet gebonden zijn aan een vaste lasergame locatie maar bekijk juist de mogelijkheid van een uniek bedrijfsuitje of personeelsfeest op een door u zelf gekozen lasergame locatie denkend aan bijvoorbeeld uw eigen werkplek!

U kunt nu tijdens het lasergamen de strijdt aangaan met uw collega’s, gewapend met het nieuwste lasergamesysteem dat zowel buiten als binnen te gebruiken is zonder ook maar aan spanning te hoeven inleveren.

Lasergamen is voor een ieder op zijn/haar eigen niveau uit te oefenenen. Ben je sportief, minder sportief, jong of oud? Bij de verschillende spelvormen krijgt een ieder een hoop energie en enthousiasme tijden het spel!

Lasergamen bedrijfsuitje strand

Een bedrijsuitje bestaal veelal uit één of meerdere activiteiten waarbij ontspanning, samenwerken en plezier centraal staat. Lasergamen als bedrijfsuitje aan het strand en in de duinen heeft vele mogelijkheden waarbij de locatie de inspirerende en toegevoegde belevingswaarde vormt.

U kunt het lasergamen los reserveren, maar uiteraard ook combineren met tal van andere activiteiten en horecadiensten tot een compleet dag of dagdeel vullend arrangement.

Onze aanrader voor een spectaculair bedrijfsuitje aan het strand is; outdoor lasergamen, blokarten/strandzeilen en powerboat varen in een 3 uur durend programma.

Meer informatie met betrekking tot het combineren van lasergamen met andere spectaculaire activiteiten en horecadiensten kunt u kijken op eventmaker.nl

Lasergame Outdoor heeft als thuisbasis IJmuiden aan Zee gelegen in Noord Holland. Onze activiteiten vinden plaats op één van de breedste stukken strand in Nederland met daarop een ruime evenementenzone. Hierdoor zijn onze activiteiten het gehele jaar door mogelijk, ook tijdens het drukke zomerseizoen.

Verder beschikt IJmuiden aan Zee over prachtige hoge duinen met daarin gelegen de overblijfselen van the Atlantic Wall die een uiterst unieke spelbeleving creëren tijdens het lasergamen. Zowel overdag als in de avond uurtjes een echte belevenis!

Op basis van uw wensen verzorgen wij uiteraard ook elders in het land een succesvol event.

Lasergamen bedrijfsuitje teambuilding gericht

Lasergamen leent zich uitstekend voor een bedrijfsuitje met teambuilding. De verschillende teamgerichten spelvormen die tijdens het lasergamen worden aangeboden stellen het team zwaar op de proef. Vaardigheden als coördinatie, communicatie, samenwerking en stressbestendigheid zijn van groot belang. Beschikt jouw team over deze vaardigheden en weten zij hierdoor aan de hoge verwachtingen te voldoen?

Wacht dan niet langer en maak jouw bedrijfsuitje teambuilding gericht!

Teambuilding tijdens een lasergame arrangement is aan te passen naar al uw wensen en kunnen uiteraard ook rondom uw locatie, vergaderlocatie of op uw eigen werkplek georganiseerd worden.

Bekijk nu relevante pagina’s met betrekking tot een bedrijfsuitje met lasergamen;

* LASERGAME OP UW LOCATIE

* LASERGAME LOCATIES

* LASERGAMEN

* LASERGAME SPELVORMEN

* LASERGAME ARRANGEMENTEN


Back to Top ↑
Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer(verplicht)

Uw voorkeursdatum

Uw bericht