Lasergamen reserveren
Meest realistische lasergame ervaring Lasergamen Alkmaar

Lasergamen Alkmaar

Opzoek naar een uitdagend en avontuurlijke lasergame ervaring? Lasergame Outdoor is de grondlegger van de meest realistische lasergame ervaring in Nederland.

Het team van Lasergame Outdoor biedt u de mogelijkheid om op ieder mogelijk denkbare locatie te lasergamen. Leegstaande panden, bosrijke gebieden, sportverenigingen of uw eigen kantoor lenen zich uitstekend voor een Real Life Game Experience.

Tijdens het lasergamen 3.0 ga je de strijdt aan met je tegenstanders doormiddel van de nieuwste lasergamewapens met een bereik tot wel 150 meter nauwkeurig. Schuilt er in jouw een echte scherpschutter? Stuur dan de rest van uw teamgenoten aan als een echte commando en versla uw tegenstanders!

Lasergamen in en rondom Alkmaar biedt nieuwe mogelijkheden en is totaal niet te vergelijken met de standaard lasergame locaties in Nederland. De tijd van neonlampen, knipperlichten en fluoriserende lasergames op een vaste locatie ligt ver achter ons. Real life lasergamen is de nieuwste trend op het gebied van buiten en binnen lasergamen. Ga nu de strijdt aan met uw vrienden of collega’s en ervaar lasergamen 3.0

Lasergamen 3.0 in en rondom Alkmaar leent zich uitstekend voor;

* BEDRIJFSUITJES

* VRIJGEZELLENFEESTEN

* TEAMUITJES

* LASERGAME OP LOCATIE

* LASERGAME LOCATIES

* ARRANGEMENTEN MET HORECA
Back to Top ↑
Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer(verplicht)

Uw voorkeursdatum

Uw bericht