Categorieën
Events

Lasergame by Night

“Uitgeroepen tot meest realistische lasergame ervaring van Nederland”

Lasergame by night is een exclusieve vorm op het gebied van outdoor lasergames. Ga nu een stap verder en speel lasergame by night in de duinen, de bossen of een spookachtig leeg kantoorgebouw…

Als enige in Nederland biedt Lasergame Outdoor de mogelijkheid om de lasergames vanaf zonsondergang tot in de nachtelijke uurtjes te spelen. Beleef games als Call of Duty, Modern Warfare, Counter Strike en Battle Field realistischer dan ooit te voren!

Outdoor lasergame en de variant by night zijn twee verschillende spelen. In de nacht is het zicht minimaal en om je heen is het beangstigend rustig, je ziet en hoort niks. Laat je zintuigen zich aanpassen aan deze nieuwe situatie. Fysiek en mentaal wordt je op de proef gesteld, ben jij een sluiper en beweeg jij je onzichtbaar voort door het speelveld of kies je ervoor als team voor the ‘frontal attack’ te gaan?

Zoeken, sluipen en uitschakelen is het motto van lasergame by night. Deze spelvariant brengt je elke minuut in fysieke en mentale spanning. Ben jij hier tegen opgewassen?

 

Geef een antwoord