Lasergamen reserveren
Meest realistische lasergame ervaring Kinderfeestje

Kinderfeestje

Wilt u een onvergetelijk verjaardagspartijtje/kinderfeestje organiseren waar nog lang over zal worden nagepraat?

Het team van Lasergame Outdoor staat het gehele jaar voor u klaar. Outdoor lasergamen is het perfecte kinderfeestje voor actieve kinds die graag buiten spelen. Verjaardagspartijtjes worden aangeboden in een leeftijdscategorie vanaf 12 jaar. Iedere deelnemer wordt bekroond als soldaat en krijgt zijn eigen professionele lasergame uitrusting. De uitrusting bestaat o.a. uit een lasergun met een bereik van 150 meter! Verder maakt de uitrusting gebruik van een losse headset die samen met de lasergun in connectie staat. Ook is de lasergun zelf van lichtgewicht en makkelijk te bedienen. Deze voordelen ten opzichten van andere outdoor lasergame aanbieders komt de “bewegingsvrijheid” tijdens de lasergames ten goede.

Speel nu games als Call of Duty, Counter Strike, Modern Warfare en Battle Field realistischer dan ooit! Dus kom achter je spelcomputer vandaan en vier je verjaardagspartijtje bij Lasergame Outdoor.

Spelscenario’s:
Tijdens een kinderfeestje worden verschillende spelscenario’s aangeboden als Team Death Match, Kill the VIP en een Free for ALL game.

Extra mogelijkheden:
Wij bieden u de mogelijkheid uw verjaardagspartijtje een onvergetelijke herinnering mee te geven door een unieke teamfoto voor iedere deelnemer.

Powerbreak:
Tijdens de lasergames is het mogelijk gebruik te maken van een powerbreak. De powerbreak bestaat uit een drankje en een snack denkend aan bijv; een zakje chips. Kom even op adem en bespreek verschillende tactieken alvorens er nieuwe spelscenario’s worden gestart.

Bunkerbar:
Wilt u met iedereen aan één grote tafel gezellig genieten van uw powerbreak of zelf meegenomen extra’s als bijvoorbeeld een verjaardagstaart. Dan versiert het team van Lasergame Outdoor ook nog eens een bunker met verjaardagsvlaggetjes en een bunkerbar.

Specificaties:
Verjaardagspartijen zijn te boeken vanaf 10 personen in een leeftijdscategorie vanaf 12 jaar.


Back to Top ↑
Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer(verplicht)

Uw voorkeursdatum

Uw bericht