Lasergamen reserveren
Meest realistische lasergame ervaring Horeca

Horeca

Eventmaker werkt samen met kwalitatief uitstekende Horeca Partners. IJmuiden aan Zee is onze thuisbasis op het gebied van evenementen en activiteiten. Met één van de breedste stukken strand van Nederland, prachtige duinen met daarin de overblijfselen van the Atlantic Wall, Marina Seaport op loopafstand en op het strand een ruime evenementenzone wat ideaal is voor uw evenement. Activiteiten als blokarten, outdoor lasergames en powerboat varen zijn daardoor het hele jaar mogelijk. Nadat u heerlijk van een actief programma heeft genoten kunt u heerlijk tot rust komen bij één van onze horecapartners.

Paviljoen Zeezicht.

Als uitvalsbasis in IJmuiden aan Zee maakt Eventmaker gebruik van het prachtige Paviljoen Zeezicht.Vanaf het paviljoen heeft u een uniek uitzicht op het strand, de duinen, de pier en natuurlijk de zee. Met zekerheid is dit wat u zoekt voor een geheel verzorgde dag aan de kust zowel voor een bedrijfsuitje, vergadering, familiedag of vrijgezellenfeest.
Een mooie kaart met Aziatische en Mediterrane gerechten worden door de chefs van het paviljoen gepresenteerd en uiteraard dagvers en met passie bereid.

Of u nou gebruik wilt maken van een lunch, diner of complete feestavond bij Paviljoen Zeezicht is van alles mogelijk, ook voor uw besloten feest.

Paviljoen Zeezicht is het gehele jaar geopend, u kunt dus altijd terecht in de meest sportieve kustplaats van Nederland ook voor overnachtingen.Paviljoen Zilt aan Zee.

Gastvrijheid staat hoog in het vandeel van Paviljoen Zilt aan Zee. Deze trendy ingerichte strandclub ligt gelegen aan het brede strand van IJmuiden aan Zee. Een goede ambiance, dagverse producten, hoge kwaliteit, goede service, gastvrijheid en rustige jazzy lounge muziek dragen daar hun steentje aan bij.

Paviljoen Noordzee.

Paviljoen Noordzee hoort met al ruim 60 jaar tot de oudste horeca gelegenheden van IJmuiden aan Zee. Sinds 35 jaar is het eigendom van uitbaters Frans en Ursula . Met ziel en zaligheid runnen zij Paviljoen Noordzee en hebben zij de gezellige sfeer altijd weten te behouden. Zodra je binnentreedt voel je gelijk het heerlijke huiskamergevoel op je afkomen en is het net alsof je hier al jaren komt.

Naast het restaurantgedeelte beschikt Paviljoen Noordzee over de grootste capaciteit op het IJmuiderstrand. Met een feestzaal die plaats biedt aan 300 personen is dit uitermate geschikt voor vergaderingen en/ of presentaties. Alle faciliteiten zijn hiervoor aanwezig.

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach.

Holiday Inn IJmuiden Seaport beach is prachtig gelegen op een unieke locatie aan de Nederlandse kust. Het hotel beschikt over 146 comfortabele kamers en zijn van alle gemakken voorzien. Op slechts 150 meter wandelen bevindt zich het evenementengedeelte voor tal van spectaculaire outdoor activiteiten. Verder wordt het hotel omsloten door Jachthaven Marina Seaport.

Wilt u er even lekker tussen uit met collega’s, professioneel vergaderen in een inspirerende omgeving, lekker uitwaaien op het strand en genieten van het buiten zijn. Combineer dan het vergaderen met spectaculaire activiteiten als outdoor lasergamen (een echte teambuilder), blokarten en powerboat varen.

Kom naar veelzijdig IJmuiden, een zee aan mogelijkheden!

 

 


Back to Top ↑
Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer(verplicht)

Uw voorkeursdatum

Uw bericht