Lasergamen reserveren
Meest realistische lasergame ervaring Brandingraften

Brandingraften

Hou je van avontuur? Trotseer dan de golven van de branding van de Noordzee!

Brandingraften is een echte teambuilder op het gebied van activiteiten. Stap met 8 personen in de raftboot en trotseer de golven!

Doormiddel van goed samenwerken: tegelijk peddelen, het juiste ritme, tempo maken en sturen knal je door de branding. Waar op het strand de golven nog kinderlijk klein lijken blijken de golven midden in zee ineens meters hoog en spatten op de eerste zandbanken met geweld uit elkaar. De golven spoelen over de raft heen en de enige optie is doorgaan! Eindelijk door de golven van de branding heen zijn we klaar om met de golven mee te surfen naar het strand een fantastische belevenis!

Eenmaal terug op strand giert de adrenaline nog door je lijf, deze activiteit zal je nog tijden bijblijven!

Brandingraften kan ook worden aangeboden in wedstrijd verband. Meerdere teams gaan met meerdere rafts tegelijk de zee in. Eenmaal in de zee aangekomen zal ieder team doormiddel van samenwerken zo snel mogelijk het gevecht om de boei aangaan om vervolgens zo snel mogelijk weer met de golven mee te surfen naar het strand.

Wie werkt het beste samen?
  

Brandingraften is perfect te combineren met andere wateractiviteiten zoals het populaire brandingkajakken, powerboat varen en SUP-boarden


Back to Top ↑
Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer(verplicht)

Uw voorkeursdatum

Uw bericht