Lasergamen reserveren
Meest realistische lasergame ervaring Branding Kajakken

Branding Kajakken

Hou je van watersporten, maar moet het wel spannend en stoer zijn?

Brandingkajakken doe je op zee in de branding en kun je het beste zien als surfen op een golf maar dan op een sit-on-top kajak.

De sit-on-top kajaks zijn ontwikkeld voor lifeguards in Australie en Zuid-Afrika om snel en makkelijk door de branding te komen om vervolgens snel weer terug te surfen.

De kajaks zijn veilig, stabiel en snel waardoor je de eerste keer ook meteen de succesbeleving krijgt van het surfen!

Brandingkajakken zorgt meteen al voor spanning wanneer je door de branding heen probeert te komen en de kracht van het water met je peddel probeert te overwinnen met soms wel golfen van 2 meter hoog! Eenmaal door de branding heen gekomen wacht je op het moment dat je de juiste golf achter je ziet komen en door de golf wordt opgetild. De snelheid waarmee je vervolgens naar voren wordt gevoerd geeft pas echt voldoening! 

Iedere deelnemer krijgt een volledige uitrusting bestaande uit een wetsuit, helm en zwemvest. Verder zal het brandingkajakken worden bijgestaan door profesionele instructeurs die ten aller tijde op zee aanwezig zijn.

Staat er nauwelijks branding? Dan zal het brandingkajakken een andere wending krijgen en zullen er verschillende spellen gespeeld worden denkend aan het populaire spel kanopolo. Een ieder kan hier aan deelnemen.

Brandingkajakken in combinatie.

Brandingkajakken is uitstekend te combineren met andere waterprogramma’s als brandingraften, powerboat varen en SUP-Boarden. Verder is het ook mogelijk het brandingkajakken te combineren met tal van andere activiteiten.

 

Minimaal aantal deelnemers: vanaf 8 personen.  

 


Back to Top ↑
Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer(verplicht)

Uw voorkeursdatum

Uw bericht